پخش عمده لوازم یدکی ارمغان یدک در اردبیل

نشانی: اردبیل، میدان وحدت، به طرف سلمان اباد، روبه روی فرهنگسرای فجر
به مدیریت: حیدر ارمغان
تماس با ما
ساعت کاری
شنبه تا پنجشنبه
9 الی 20

بازدید این غرفه767,425 نفر

محصولات پخش عمده لوازم یدکی ارمغان یدک در اردبیل

لنت عقب 405 اطمینان

لنت عقب 405 اطمینان

گارانتی دار

لنت اطمینان

350,000 تومان290,000 تومان
سفارش
لنت عقب سمند ملی اطمینان

لنت عقب سمند ملی اطمینان

گارانتی دار

لنت اطمینان

310,000 تومان260,000 تومان
سفارش
لنت عقب پیکان اطمینان

لنت عقب پیکان اطمینان

گارانتی دار

لنت اطمینان

305,000 تومان250,000 تومان
سفارش
لنت ریو-تیبا اطمینان

لنت ریو-تیبا اطمینان

گارانتی دار

لنت اطمینان

310,000 تومان260,000 تومان
سفارش
لنت جلو پیکان اطمینان

لنت جلو پیکان اطمینان

گارانتی دار

لنت اطمینان

193,000 تومان160,000 تومان
سفارش
لنت جلو405 اطمینان

لنت جلو405 اطمینان

گارانتی دار

لنت اطمینان

278,000 تومان225,000 تومان
سفارش
لنت جلو پراید اطمینان

لنت جلو پراید اطمینان

گارانتی دار

لنت اطمینان

185,000 تومان150,000 تومان
سفارش
لنت جلو 206تیپ2 اطمینان

لنت جلو 206تیپ2 اطمینان

گارانتی دار

لنت اطمینان

310,000 تومان260,000 تومان
سفارش
میل ژامبون(بوش اکسل)405توخالی

میل ژامبون(بوش اکسل)405توخالی

کیفیت عالی با آلیاژck45

میل ژامبون

190,000 تومان175,000 تومان
سفارش
میل ژامبون(بوش اکسل)405توپر

میل ژامبون(بوش اکسل)405توپر

کیفیت عالی با آلیاژck45

میل ژامبون

220,000 تومان200,000 تومان
سفارش
1234

درباره غرفه

پخش عمده لوازم یدکی ارمغان یدک

 

تامین و فروش قطعات اورجینال برای انواع ماشینها

چهار شاخ گاردان چیست؟

چهارشاخ گاردان یا چارشاخ گاردان (در زبان عامیانه) یک وسیله‌ی مکانیکی در انواع خودرو از جمله کامیون‌ها است که با اتصال چند میله‌ی چرخان به یکدیگر، امکان انتقال گشتاور یا حرکت چرخشی فراهم و همچنین امکان انتقال نیرو بین دو نقطه که با یکدیگر همخوانی ندارند را می‌دهد. علاوه بر خودروها از این وسیله در هواپیماها، ابزارهای پزشکی، لوازم جانبی و رادیویی، چرخ خیاطی و ماشین آلات نساجی و برخی موارد دیگر استفاده می‌شود. در خودروها و کامیون‌ها از آنجا که میل گاردان نیروی گیربکس را به دیفرانسیل منتقل می‌کند و به علت فاصله داشتن میان گیربکس و دیفرانسیل، این انتقال نیرو موجب بالا و پایین رفتن دیفرانسیل می‌شود که برای جلوگیری از آسیب رسیدن به میل گاردان در ابتدا و انتهای آن از چهارشاخ گاردان استفاده می‌شود و یک سر به شفت گیربکس و سر دیگر آن به دنده‌ی شانه‌ای دیفرانسیل متصل می‌شود.

چهارشاخ گاردان بخصوص چهارشاخ گاردان کامیون باید بسیار انعطاف پذیر باشد تا تغییرات زاویه راننده را به دلیل تغییر مداوم زمین در زیر خودرو جبران کند و حرکات غیر یکنواخت را منتقل کند. سر میل گاردان هزار خار دارد و انتهای آن دو شاخه است. بلبرینگ چهار شاخ گاردان برای نرمش در گردش و همچنین برای خنثی کردن ارتعاشات استفاده می شود.

جنس چهار شاخ گاردان عموما استیل و یا ترموپلاستیک است. چهارشاخ گاردان‌هایی با جنس فولاد حداکثر ظرفیت تحمل بار را دارند و سایزهای آنان مشخص است. مورد استفاده‌ی چهار شاخ گاردان با اجزاء ترموپلاستیک در مصارف صنعتی می‌باشد. در کاربردها، از ویژگی‌های وزن سبک، فشار ناچیز، مقاومت در برابر خوردگی، روان کننده و قابلیت عملکرد در سرعت بالا بهره برده می‌شود.

چهارشاخ گاردان عموما از پنج قسمت اصلی تشکیل شده است:

بدنه اصلی چهارشاخ که به صورت متقاطع یا علامت “به اضافه” است.
چهار عدد پین‌های سر محور که به چهار طرف بدنه اصلی متصل شده‌اند.
خار C شکل که بین پین‌های سر محور و درپوش بلبرینگ قرار می‌گیرند.
درپوش بلبرینگ
بلبرینگ سوزنی
همانطور که اشاره شد، ویژگی اصلی چهارشاخ گاردان انتقال حرکت غیریکنواخت از طریق اتصال است. نسبت سرعت زاویه‌ای بین میله‌های ورودی و خروجی محور از نظر چرخشی در هر چرخه متغیر است. این نوسان اگر همراه با شتاب‌های زاویه‌ای مربوطه باشد، با زاویه عملکرد افزایش می‌یابد. این افزایش می‌تواند تا 15٪ از سرعت زاویه‌ای (در صورت زاویه کار 30 درجه) باشد، تأثیر این نوسانات بر گشتاور استاتیک، گشتاور اینرسی و عملکرد سیستم باید به هنگام انتخاب چهار شاخ گاردان در نظر گرفته شود.

 به طور کلی دو نوع اصلی چهارشاخ گاردان وجود دارد:

نوع A: دارای یک خار C شکل است که در داخل شیار طوقه نگهدارنده بلبرینگ‌ها قرار می‌گیرد و می‌توان آن را با استفاده از سمبه‌ی نوك تیز بیرون آورد.

نوع B: دارای یک خار حلقوی است که در داخل شیار طوقه نگهدارنده بلبرینگ‌های چهارشاخ گاردان قرار دارد و با استفاده از یك خاركش كه با آن می‌توان این خارe مانند را ابتدا باز كرده و سپس بیرون آورد. در بیشتر اوقات لازم است كه برای بیرون آوردن این خار، درپوش آن را سوراخ كرده تا راحت‌تر بیرون آید.

 

علت خراب شدن چهارشاخ گاردان چیست؟

چهارشاخ گاردان کامیون و یا هر خودروی دیگری یکی از مهم‌ترین اتصالات در خودرو است و از آنجا که علت‌های مختلفی برای خراب شدن چهارشاخ گاردان وجود دارد که عدم بررسی و رسیدگی به هر یک از این علت‌ها می‌تواند خسارات بسیاری که خطرناک‌ترین آنها واژگونی خودرو و یا کامیون است، بر جای بگذارد. از علت‌های خرابی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

خرد رفتن بوش‌ها
گشاد شدن جای بلبرینگ‌ها
تاب برداشتن میل گاردان
شکستن و ترک برداشتن میل گاردان
چهارشاخ گاردان در اکثر مواقع که دچار مشکل می‌شود، سر و صداهایی تولید می‌کند که طبیعی نیستند! صدایی شبیه برخورد فلرز با فلز هنگامی که ماشین در دنده است، لرزش میل گاردان بخصوص در سرعت‌های بین 39 تا 56 کیلومتر بر ساعت، لرزش خودرو به هنگام گاز دادن و شتاب گرفتن موتور و صدای جیر جیر همگی از علائم نشان دادن خرابی در چهارشاخ گاردان هستند. معاینات فنی دوره‌ای یک راه بسیار مناسب برای پیشگیری و وقوع آسیب‌ها هستند. با این حال رانندگان باید به محض مشاهده و احساس هرگونه عمکلرد نامناسب در کامیون و یا هر خودروی دیگری، برای بررسی دقیق به مکانیک معتبر رجوع کنند. استفاده از قطعات مکانیکی بی‌کیفیت نیز می‌تواند عمر میل گاردان را تحت شعاع قرار داده و به خودرو و یا کامیون آسیب برساند. بنابراین باید از قطعات با کیفیت و از برندهای معتبر استفاده کرد.

طرز کار بلبرینگ

در بلبرینگ‌ها بار از لایهٔ خارجی به گوی‌ها منتقل می‌شود و از گوی‌ها فشار به لایهٔ داخلی منتقل می‌گردد. کروی‌بودن گوی‌ها باعث شده نقطهٔ تماس آنها با لایه‌های درونی و بیرونی بسیار کوچک باشد در نتیجه می‌توانند بسیار نرم حرکت کنند، از سوی دیگر با توجه به کوچک بودن محل تماس آنها با هم اگر فشار بیش از حدی به ساچمه‌ها وارد شود می‌تواند موجب تغییرشکل یا خردشدن آن گردد، در این موارد می‌توان از رول برینگ‌ها استفاده کرد.

تصور کنید در خودرو شما چرخ‌های استوانه ای مانند چرخ‌های تانک داشتیم در این موارد به دلیل تماس زیادی که سطح با این چرخ داشت اصطکاک بالا می‌رفت و در نتیجه سرعت حرکت پایین می‌آمد در رولبرینگ نیز همین اتفاق افتاده می‌افتد. در نتیجه سرعت بلبرینگ بیشتر از رولبرینگ می‌باشد.

اگر بر بلبرینگ‌ها فشار زیادی وارد شود ساچمه‌های داخل آن خرد می‌شود بنابرین از بلبرینگ‌های ساچمه ای که ساچمه‌های ریز دارند در فشارهای کم استفاده می‌شود و برای فشارهای زیاد از بلبرینگ‌هایی که دارای ساچمه‌های گرد تخته ای هستند استفاده می‌شود که به آنها بلبرینگ‌های غلتکی می‌گویند به نوعی از آن دارای غلتک نازکی هستند یاتاقان سوزنی می‌گویند

بلبرینگ‌ها انواع مختلف بر اساس استفاده‌های گوناگونی دارند که هر کدام قابلیت تحمل بار مشخص محوری، شعاعی یا هر دو را دارا می‌باشند. انواع بلبرینگ عبارتند از:

بلبرینگ‌های شیار عمیق

بلبرینگ‌های تماس زاویه ای

بلبرینگ‌های کف گرد: بلبرینگ‌های کف گرد یک ردیفه، بلبرینگ‌های کف گرد دو ردیفه

بلبرینگ‌های خود تنظیم

بلبرینگ ایگرگ: این نوع بلبرینگ‌ها نوع تغییر شکل یافته بلبرینگ‌های شیار عمیق هستند.

رول برینگ‌ها نیز از خانوادهٔ بلبرینگ‌ها می‌باشند با تفاوت اینکه قابلیت تحمل بار بیشتر و سرعت پایین‌ترین را دارند

انواع رولبرینگ عبارتند از:

رولبرینگ‌های استوانه ای، رولبرینگ‌های استوانه ای کف گرد، رولبرینگ‌های استوانه ای ضربدری، برینگ‌های پرغلتک استوانه ای

رولبرینگ‌های سوزنی، رولبرینگ‌های سوزنی با پوسته کشیده شده، رولبرینگ‌های سوزنی کف گرد

رولبرینگ‌های مخروطی: رولبرینگ‌های مخروطی تک ردیفه و رولبرینگ‌های مخروطی دو ردیفه

رولبرینگ‌های بشکه ای، رولبرینگ‌های بشکه ای کف گرد

یکی دیگر از روش های تقسیم بندی بلبرینگ ها و رولبرینگ ها بر اساس شرکت و کشور سازنده آنها است که بر این اساس بلبرینگ و رولبرینگ ها را معمولا میتوان به سه دسته عمده تقسیم کرد که از لحاظ کیفیت و دقت در ساخت و تولید با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند و هر کدام به نسبت هزینه ایی که میشود مورد استفاده قرار میگیرد. بر این اساس بلبرینگ و رولبرینگ ها به دسته های زیر تقسیم میشوند که عبارتند از:

بلبرینگ اروپایی: که معمولا با مارک های SKF و FAG شناخته میشوند و از با کیفیت ترین بلبرینگ ها بشمار می روند.

بلبرینگ ژاپنی: معمولا با مارک های NACHI , KOYO و چند مارک دیگر شناخته می شوند.

بلبرینگ چینی: که بهترین آنها بلبرینگ با مارک KG میباشد که نسبت به دو دسته قبلی از قیمت کمتری برخوردار است.

یکی از تفاوت های کلیدی رولبرینگ ها و بلبرینگ ها، در قدرت تحمل بارهایی است که بر آن ها وارد می شود. رولبرینگ ها برای تحمل بارهای سنگین شعاعی، بهترین گزینه هستند، چرا که نحوه طراحی و تولید آن ها به شکلی بوده است که به راحتی امکان تحمل بارهای شعاعی را به آن ها می دهد، لذا اگر بار وارده به مجموعه شما شعاعی است می توانید به جای خرید بلبرینگ از رولبرینگ استفاده کنید.

نقش بار داینامیک پویا در بلبرینگ و رولبرینگː بار داینامیک پویا به منظور اندازه گیری طول عمر بلبرینگ تحت بار وارده شده بر روی آن می باشد.در تعریف بار داینامیک پویا باید بگوییم بار داینامیک پویا مقدار باری است که بر مبنای استاندارد ایزو 281 نتیجه از چرخش 1 میلیون دور حاصل می شود. فرض بر این است که بار در اندازه و جهت ثابت است و نوع آن در بیرینگ های شعاعی به صورت شعاعی و در بیرینگ های محوری به صورت محوری می باشد.مقدار بار داینامیک پویا در بلبرینگ های اس کا اف بر اساس استاندارد ایزو 281 محاسبه می شود

روغن موتور چیست؟

روغن موتور، یکی از اصلی‌ترین نیازهای هر خودرو برای داشتن عملکرد مناسب است. موتور خودرو، همچون قلب تپنده آن است و بی‌توجهی به آن، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را به خودرو شما وارد می‌کند. یکی از راه‌های بهبود عملکرد موتور خودرو و افزایش طول عمر آن، استفاده از روغن موتور مناسب است.

عمر موتور خودرو شما تا حد زیادی به نوع روغن موتوری که استفاده می‌کنید بستگی دارد؛ بنابراین برای افزایش عمر موتور خوردو، باید از روغن‌ موتور باکیفیت و مناسب با خودرو خود استفاده کنید. با این تفاسیر، انتخاب یک روغن موتور مناسب برای خودرو از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

یک انتخاب مناسب، به میزان آگاهی شما از انواع روغن موتور و نحوه عملکرد آن‌ها در خودرو بستگی دارد. در این مقاله قصد داریم 0 تا 100 چگونگی انتخاب بهترین روغن موتور و هر آنچه در این مورد به آن نیاز دارید را بیان کنیم. اگر به فکر سلامت موتور خودرو خود بوده و برای آن ارزش قائل هستید، تا آخر این مقاله با ما همراه باشید

روغن موتورها ترکیبات پیچیده‌ای هستند که از روغن پایه و انواع افزودنی‌ها تشکیل شده‌اند. هر خودوریی برای اینکه بتواند عملکرد صحیحی داشته باشد، به روغن مناسب موتور نیاز دارد. در حقیقت، روغن موتور یک عنصر ضروری برای موتور خودرو می‌باشد. با افزایش سن موتور، اهمیت استفاده از روغن مرغوب، روزبه‌روز بیشتر احساس می‌شود.

در حالت کلی می‌توان گفت، روغن موتورها که گاهی اوقات روانکار نیز نامیده می‌شوند، دسته‌ای از روغن‌ها‌ هستند که برای کاهش اصطکاک، حرارت و سایش بین اجزای مکانیکی موتور که در تماس با یکدیگر هستند، استفاده می‌شوند.

داشتن موتوری سالم‌ با عمری طولانی‌تر، مستلزم تغذیه موتور از یک روغن موتور مناسب است. عدم استفاده از روغن مناسب باعث می‌شود قطعات موتور خودرو خراب شده و در نهایت موتور، آسیب جدی ببیند. از آنجایی که تعویض قطعات موتور بسیار سخت بوده و هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، بنابراین بهتر است از روغن موتور مناسب استفاده کنید تا دچار هزینه‌های اضافی و سرسام‌آور تعمیر و یا تعویض موتور خودرو نشوید.

تاریخچه روغن موتور

تاریخ استفاده از روغن‌ها و روانکارها به هزاره چهارم قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد، یعنی درست در زمانی که چرخ و ارابه اختراع شده بود. در آن زمان، محورهای چرخ‌های ارابه بعد از مدتی بر اثر اصطکاک نیم‌سوز می‌شدند. در ابتدا سعی می‌کردند تا با استفاده از آب، محورها را خنک کرده و از فرسایش آن‌ها جلوگیری کنند، اما بعد از مدتی و در راستای تلاش مصریان، استفاده از روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون مرسوم شد.

در قرون وسطی و با ورود ماشین‌های مسی و آهنی، سعی کردند تا از روغن‌های دیگری مانند؛ روغن بادام، روغن نهنگ و سایر روغن‌های حیوانی استفاده کنند. اما استفاده از این روغن‌ها مناسب نبود، چراکه روغن‌های گیاهی و حیوانی مقاومت پایینی داشتند و خیلی زود تجزیه و یا فاسد می‌شدند.

بعد از آغاز فعالیت اولین چاه استخراج نفت مدرن، در قرن 19 میلادی و با پیشرفت و توسعه تکنولوژی، در اواخر قرن نوزده، روانکارهایی بر پایه نفت خام تولید و جایگزین روانکارهای گیاهی شدند. در قرن بیستم و با گسترش روزافزون صنایع و گسترش استفاده از اتومبیل‌ها، نیاز به استفاده از روانکارها و روغن موتورهای باکیفیت بالاتر، بیشتر احساس شد.

روغن موتورهایی که کیفیت بهتر و طول عمر بالاتری داشتند و توانستند نیاز موتورهای پیچیده ماشین‌ها را تامین کنند. امروزه انواع روغن موتورها با کیفیت و کارکردهای مختلفی تولید می‌شوند که وظایف مختلفی را در موتور خودرو برعهده می‌گیرند.

کار روغن موتور چیست؟

کار اصلی روغن در موتور خودرو، روان‌سازی و به حداقل رساندن اصطکاک بین اجزای موتور است. البته روغن موتورها وظایف بسیار مهم دیگری در موتور خودرو برعهده دارند. جلوگیری از زنگ‌زدگی و خوردگی موتور، پاک‌کنندگی موتور و معلق سازی مواد حاصل از سایش قطعات، آب بندی موتور، حفاظت از سطوح فلزی موتور، افزایش کارایی موتور و برخی از ویژگی‌های دیگر، همگی از وظایف روغن موتور است.

البته توجه داشته باشید که همه روغن‌ها این وظایف را انجام نمی‌دهند. در صورتی که روغن مورد استفاده شما، مناسب با موتور خودرو نباشد، علاوه بر اینکه سودی برای موتور شما نخواهد داشت، بلکه ممکن است کارایی موتور را نیز با مشکل مواجه کند. از همین رو در ادامه، انواع روغن موتور را بیان کرده و بهترین نوع روغن برای انواع خودروها را معرفی خواهیم کرد.

 

روغن موتور تمام سنتتیک

روغن موتورهای تمام سنتتیک به‌طور کامل در آزمایشگاه و با مواد شیمیایی تولید می‌شوند. این روغن‌ها به‌صورت خالص بوده و توان کارکرد موتور خودرو شما را به بالاترین حد می‌رسانند. این نوع از روغن موتورها مصرف سوخت خودرو را کاهش می‌دهند و کارایی بیشتری نسبت به سایر روغن موتورها دارند؛ البته هزینه آن‌ها نیز نسبت به سایر انواع روغن‌ها بیشتر است.

ویژگی‌های روغن سنتتیک :

کاهش مصرف سوخت خودرو

جلوگیری از فرسودگی قطعات خودرو

ناخالصی کمتر نسبت به سایر روغن‌ها

حفظ خاصیت روغن و نیاز به تعویض کمتر

افزایش طول عمر موتور

مقاومت در برابر حرارت و گرما

روغن موتور نیمه سنتتیک

روغن موتورهای نیمه سنتتیک، ترکیبی از روغن سنتتیک و معمولی است. این نوع از روغن‌ها نیز به خوبی از اجزای متحرک موتور محافظت می‌کنند و کارایی آن‌ها بسیار بهتر از روغن‌های مینرال است. البته باید به این نکته هم توجه کنید که این روغن‌ها، تمام ویژگی‌های روغن‌های تمام سنتتیک را نداشته و قیمت کمتری نیزدر مقایسه با آن‌ها دارند.

 

قیمت ارزان‌تر نسبت به روغن‌های تمام سنتتیک

عملکرد ضعیف‌تر نسبت به روغن‌های تمام سنتتیک

عملکرد بهتر نسبت به روغن‌های مینرال

روغن موتور مینرال (معمولی)

پایه اصلی این نوع از روغن‌ها، نفت خام است و از ترکیب روغن‌های پایه هیدروکربن، پلی اینترنال الفین و پلی آلفا الفین‌ها تولید می‌شوند. این روغن موتور، ابتدایی‌ترین معیارهای محافظت از موتور خودرو را داشته و به دلیل ویسکوزیته پایین، موجب نشتی در موتور خودور می‌شود. از همین رو از این روغن برای خودروهایی که موتور آن‌ها طراحی ساده‌ای دارند و یا برای آب‌بندی موتور خودرو صفر استفاده می‌شود. قیمت این نوع از روغن‌ها نسبت به سایر انواع آن ارزان‌تر است.

روغن‌های معمولی نمی‌توانند در سرما یا گرمای زیاد از موتور ماشین محافظت کنند و در دماهای بسیار بالا یا بسیار پایین کارایی خود را از دست می‌دهند. علاوه بر این موارد، روغن‌های معمولی را باید بعد از طی کردن 4000 کیلومتر تعویض کرد که این کار چندان به‌صرفه نیست.

 

ویژگی‌های روغن مینرال (معمولی) :

قیمت ارزان

نیاز به تعویض در کوتاه‌مدت

مناسب برای موتورهای قدیمی و ساده

ناتوانی در کاهش حرارت موتور

آیا می‌توان از ترکیب چند روغن موتور استفاده کرد؟

توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید روغن موتورها را با هم ترکیب کنید. از آنجایی که نحوه ساخت و کارکرد هرکدام از روغن موتورها با هم متفاوت است، ترکیب آن‌ها با هم به موتور خودرو شما آسیب وارد کرده و عملکرد صحیح آن را با مشکل مواجه می‌کند. برای داشتن بهترین عملکرد در موتور بهتر است از روغن موتور مناسب خودرو خود استفاده کنید. در ادامه مقاله، نحوه تشخیص بهترین نوع روغن موتور برای خودرو را بررسی خواهیم کرد.

 شبیه برخورد فلرز با فلز هنگامی که ماشین در دنده است، لرزش میل گاردان بخصوص در سرعت‌های بین 39 تا 56 کیلومتر بر ساعت، لرزش خودرو به هنگام گاز دادن و شتاب گرفتن موتور و صدای جیر جیر همگی از علائم نشان دادن خرابی در چهارشاخ گاردان هستند. معاینات فنی دوره‌ای یک راه بسیار مناسب برای پیشگیری و وقوع آسیب‌ها هستند. با این حال رانندگان باید به محض مشاهده و احساس هرگونه عمکلرد نامناسب در کامیون و یا هر خودروی دیگری، برای بررسی دقیق به مکانیک معتبر رجوع کنند. استفاده از قطعات مکانیکی بی‌کیفیت نیز می‌تواند عمر میل گاردان را تحت شعاع قرار داده و به خودرو و یا کامیون آسیب برساند. بنابراین باید از قطعات با کیفیت و از برندهای معتبر استفاده کرد.

اعتماد شما، اعتبار ماست

افزودن نظر جدید

نظرات کاربران

guest
0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
https://qorfe.com/lavazem-yadaki-armaghan-yadak/
هشدار پلیس قضایی: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل فرمایید.
سامانه غرفه هیچ گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.