درباره غرفه
پخش ساعت دیواری ، ایستاده و پخش ظروف چدنی و گرانیت یاقوت
انواع قابلمههای موجود در بازار
انواع موجود قابلمه در بازار عبارتند از قابلمههای پیرکس، تفلون،چدن، استیل، سرامیکی، گرانیتی، آلومینیومی، لعابی، که سعی میکنیم در مورد هر کدام از آنها توضیح دهیم مزایا و معایب آنها را بررسی کنیم تا با استفاده از این نکات در هنگام خرید قابلمه بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.
قابلمههای پیرکس :
قابلمههای شیشهای یا اصطلاحاً پیرکس، برای افرادی که از اجاقهای برقی استفاده میکنند، یکی از بهترین ظروف پخت و پز هستند. اما در کشور ما چون اکثر مردم از اجاق گاز استفاده میکنند؛ چون قابلمههای درب پیرکس تحمل حرارت مستقیم به مدت طولانی را ندارند و از طرف دیگر با توجه به اینکه بسیاری از غذاهای ایرانی را نمیتوان در مایکروفر پخت، قابلمههای پیرکس انتخاب مناسبی نخواهد بود.
مزایا:
گر این ظروف بی رنگ باشند سالم ترین انتخاب برای طبخ غذا هستند و به علت اینکه درون آنها کاملا دیده می شود، حس خاصی را به آشپزخانه می دهد. تا زمانی که این ظروف ضربه محکم نخورد و شوک دمایی به آن وارد نشود، مقاوم هستند. در مدل های جدیدتر حرارت بالا را تحمل می کنند.
معایب:
این نوع از قابلمه ها به دلیل ظرافت طراحی خود نیازمند دقت بالایی در نگهداری هستند چرا که وارد شدن ضربه ای محکم می تواند باعث شکسته شدن آنها شود.
قابلمههای تفلون:
یکی از انتخاب ها جهت خرید میتواند قابلمههای تفلون باشد به دلیل اینکه غذا به آنها نمیچسبد و روغن کمتری برای پخت و پز در آنها لازم است و شستوشوی آنها راحتر است، یکی از قابلمههای پرطرفدار در کشور ما هستند. نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که قابلمههای تفلون در مقایسه با قابلمههای استیل، آلومینیومی و … انتخابهای مطمئنی محسوب نمیشوند؛ چرا که معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده میشود که از فلزات سنگین است. این ماده به مرور وارد غذا می شود و احتمال ابتلا به سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش میدهد. به همین خاطر این ظروف هنگام استفاده احتیاط بیشتری نسبت به بقیهی پوششها میطلبند. استفاده از قاشق چوبی یا پلاستیکی هنگام استفاده از آنها توصیه میشود. تا زمانی که ظروف تفلون دچار خش نشده و همچنان نچسبی خود را دارد هیچ ضرری برای سلامتی ندشته و با خیال راحت میتوان از آن ها استفاده کرد.
قابلمههای چدن :
این قابلمه ها عمر طولانی و وزن بالایی دارند. این ظروف مناسب برای پخت طولانی با دمای متوسط تا بالا هستند و به حرارت بالا مقاوماند و اگر فاقد آلومینیوم باشند، گزینه مناسبی برای پخت و پز محسوب می شوند. نباید این نکته را فراموش کرد که سرویس قابلمه چدن گران قیمت هستند و تنوع چندانی از نظر طرح و رنگ ندارند. نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که مطمئن شوید قابلمه ای که به نام چدن خریداری می کنید فاقد آلومینیوم باشد این را هنگام خرید قابلمه به خاطر داشته باشید.
چدن چیست؟
چدن یک فلز آلیاژی بوده که عنصر اصلی آن آهن است. برخی از افراد فکر میکنند که چدن صددرصد از آهن ساخته شده است؛ در واقع میتوان گفت چدن از ذوب آلیاژهای آهن-کربن تولید میشود.
چدنها ۲ تا ۴ درصد از کربن تشکیل شدهاند و همچنین دارای مقادیر کمتری از آلیاژهای منگنز، سیلیکون و ناخالصیهایی مانند گوگرد و فسفر هستند. از این عناصر آلیاژی اضافی برای بیشترشدن خواص چدن استفاده میشود. ترکیب کربن و سیلیکون به چدن، قابلیت ریختهگری عالی میبخشد.
برای ساختن چدن، سنگ آهن را در کوره حرارت میدهند تا ذوب شود. سپس فلز مذاب ریخته میشود و مدتی به آن اجازه میدهند تا سفت شود و به شکل شمش درآید. شمشهای چدن دوباره در قالب نهایی ذوب میشوند. در طی این ذوب مجدد، چدن ساخته میشود. انواع مختلفی از چدنها با استفاده از عملیات حرارتی و تکنیکهای مختلف، فرآوری و تولید میشوند.
مزایای ظروف چدنی
در سال های اخیر یکی از دلایل اصلی استفاده از ظروف چدنی، تخریبناپذیربودن آنها بوده است. حتی ظروفی را که زنگ زده و خراب شدهاند میتوان به وضعیت مناسب قبل بازگرداند؛ به این صورت که سطح نچسب روی چدن را میتوان بارها با فرآیندی به نام seasoning دوباره به حالت قبل برگرداند
seasoning روغنی است که در تابه پخته میشود و به ظروف پختوپز ظاهری صاف میبخشد. علاوهبر این، باعث نچسبشدن قابلمهها و تابهها میشود. این فرآیند غذا را از سطح فلز جدا و از ظروف در برابر زنگزدگی محافظت میکند..
پخش انواع ساعت
و پخش انواع ظروف کششی و چدنی
و انواع ظروف گرانیت
نمایندگی فروش محصولات شرکت های ماراتون، وستا و پرتوکالا
و همچنین نمایندگی شرکت فوجیکا
برند یک زمان
( عرضه ساعت دیواری و ایستاده )
( عرضه ظروف چدنی و گرانیت در سایزهای مختلف )
نمایندگی پخش ظروف جینگو
به مدیریت : غلامرضا تصدیقی و ناصر کمالیه
نظرات کاربران