رنگ آمیزی اتومبیل برادران | سید رحیم

نشانی: خوزستان ، شادگان ، بلوار شهید بهبهانی ، روبروی نمایندگی سایپا
به مدیریت: سید رحیم صباحی مقدم
تماس با ما
ساعت کاری
همه روزه :
08:00 الی 20:00

بازدید این غرفه12,531,294 نفر

درباره غرفه

رنگ آمیزی اتومبیل برادران | سید رحیم

رنگ آمیزی اتومبیل برادران سید رحیم 

رنگ آمیزی خودروهای ایرانی و خارجی ، لکه گیری خودرو ، لیسه کشی خودرو ، پولیش خودرو ، قلم گیری خودرو...

 

ویژگی های رنگ آمیزی بدنه خودرو


رنگی که بر روی بدنه خودرو در خیابان ها مشاهده می کنید از بخش های گوناگونی تشکیل شده است که موجب می شود در نگاه شما جذاب به نظر برسد و همچنین از استقامت بسیار بالایی برخوردار است. این رنگ بدنه می بایست در برابر سرما و گرما، اشعه نور خورشید و … مقاومت بسیار بالایی داشته باشد. در این بخش از رنگ آمیزی بدنه خودرو می خواهیم بدانیم رنگ بدنه خودرو از چه بخش هایی تشکیل شده است. با خدمات خودرو علی مومنی همراه باشید.

رنگ بدنه خودرو از چه بخش هایی تشکیل شده است؟


چربی زدایی یا فسفاته کردن
هنگامی که بدنه خودرو از سالن جوش بدنه به سالن رنگ آمیزی برده می شود، ورق بدنه خودرو دارای آلودگی هایی مانند چربی و روغن می باشد که باعث می شوند بدنه خودرو به خوبی رنگ نشود. در این مرحله از رنگ آمیزی بدنه خودرو می بایست عملیات چربی زدایی صورت بگیرد تا رنگ خودرو چسبندگی بهتری داشته باشد. به همین دلیل بدنه خودرو وارد قسمت PT و یا فسفاته شدن می شود.

استر کردن خودرو
در مرحله دوم از رنگ آمیزی بدنه خودرو به استر کردن خودرو می رسیم. در این مرحله بدنه خودرو وارد استخر آستر و یا ED می شود. در این بخش تمامی بخش های بدنه خودرو آستر می شود که مقاوم ترین نوع آستر در این بخش به کار برده می شود. آستر خودرو مانع از پوسیدگی و خردگی بدنه خودرو در دراز مدت می شود.

سیلر کردن بدنه خودرو
به مرحله سوم از رنگ آمیزی بدنه خودرو می رسیم. سیلرکاری در واقع به درزگیری بخش های مختلف خودرو گفته می شود. در این مرحله از رنگ آمیزی بدنه خودرو تمامی درزهایی که در زیر، داخل و روی بدنه خودرو وجود دارد همگی سیلرکاری می شود. بدین ترتیب سیلرکاری مانع از ورود گرد و خاک و گل و لای و همین طور نفوذ آب و سر و صدا به داخل خودرو می شود. این مرحله از رنگ آمیزی بدنه خودرو بسیار مهم است.

قیرپاشی بدنه خودرو
قیرپاشی مرحله چهارم از رنگ آمیزی بدنه خودرو می باشد. این بخش برای عایق کردن بخش های زیرین بدنه خودرو، زیر رکاب ها و زیر گل گیرهای عقب و جلو برای جلوگیری از پوسیدگی انجام می شود. در واقع بخش هایی از خودرو که در معرض مستقیم گل و لای می باشند، بایستی قیرپاشی شوند. چون زیر بدنه بیشتر از قسمت های دیگر در معرض گل و لای می باشد.

آماده سازی و پدگذاری بدنه خودرو
در این بخش از رنگ آمیزی بدنه خودرو تمامی بخش های خودرو می بایست مورد بررسی قرار گیرد. در واقع در بخش های پیشین قیرپاشی که انجام شده این بار با استفاده از سنباده کاری مقطعی مورد بررسی قرار می گیرد.

پاشیدن آستر بر روی بدنه خودرو
در ابتدا باید همه سطح بدنه نظافت و بادگیری شود. در این مرحله از رنگ آمیزی بدنه خودرو نیز پاشیدن آستر بر روی بدنه خودرو انجام می شود. یعنی پس از نظافت و بادگیری بدنه وارد کابین پاشش آستر می شود و همه ی بدنه استر می گردد.

 

افزودن نظر جدید

نظرات کاربران

4.8
از مجموع 4 نظر
guest
6 نظر
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سید کریم
سید کریم

کارشون حرف نداره دمت گرم سید رحیم

سید کریم
سید کریم

❤️❤️

یوسف طالبی
یوسف طالبی

کارتون درجه یک حرف نداره سید
معرفت هم خیلی دارین
خدا قوت

رحیم
رحیم

ممنون

رحیم
رحیم

ممنون برادر

عباس مریخ
عباس مریخ

احله صباغ بل فلاحیه استاذ سیدرحیم

https://qorfe.com/rangotomobil-baradaran/
هشدار پلیس قضایی: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل فرمایید.
سامانه غرفه هیچ گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.