مرکز مشاوره راز زندگی دکتر مریم حامدی

نشانی: ساری، خیابان 15خرداد، خیابان پیام نور، ابتدای بهمن غربی، طبقه ی 4شهرکتاب، واحد۴۰۴
به مدیریت: مریم حامدی
تماس با ما
ساعت کاری
شنبه تا پنج شنبه :
15 الی 21

بازدید این غرفه28,646,451 نفر

درباره غرفه

کلینیک روانشناسی راز زندگی  در ساری

به مدیریت : دکتر حامدی 

روانشناسی بالینی ، رواندرمانگر ، زوج درمانی، مشاور خانواده و...

جهت دریافت مشاوره و رزرو نوبت با ما در تماس باشید.

بهترین مرکز مشاوره در مازندران ساری

زوج درمانگر 

مشاوره قبل از ازدواج

 روانشناسی بالینی چیست؟

یک تخصص روانشناسی است که مراقبت های مداوم و جامع بهداشت روانی و رفتاری را برای افراد و خانواده ها فراهم کرده و همچنین مشاوره با ادارات دولتی و گروه های مردمی، آموزش و نظارت و نیز آموزش بر پایه تحقیق را ارائه می دهد. این یک تخصص وسیع است – وسعتی که طیف گسترده ای از آسیب های روانی شدید را دربر می گیرد- و مشخصه آن جامعیت و نیز ادغام دانش و مهارت در داخل و خارج از روانشناسی است. دامنه روانشناسی بالینی شامل همه سنین، تنوع متعدد و سیستم های گوناگون است و باید توجه شود که حیطه وظایف روانشناسی بالینی با روانپزشکی متفاوت است

دانش پیشرفته علمی و نظری وابسته به تخصص روانشناسی بالینیدرک آسیب های روانی و ملاحظات تشخیصی/ مداخله.مسائل سلامت روان در طول زندگی بر اساس درک کاملی از آسیب های روانی.ارزیابی: توانایی ادغام و ترکیب داده های تست شخصیت با دیگر اقدامات ارزیابی استاندارد.مشاوره: امکان مشورت با سایر متخصصان و سازمان های بهداشتی و درمان رفتاری در مورد آسیب های روانی شدید، خودکشی و خشونت.بر پایه تحقیق: استفاده از تحقیقات خاص و بررسی دقیق علمی، کسب آگاهی و استفاده از روش های مربوط به حوزه هایی که به عنوان روانشناسی بالینی متمایز هستند.

کار روانشناس بالینی

 درک وسیع از مشکلات سلامت روان افراد و چگونگی بروز این مشکلات در هر سنی

 دانش وسیع برای بررسی، تشخیص و درمان بیماری های روانی

 برگزاری آزمون های روان شناختی در جهت بررسی مشکلات و تاثیرگذاری بیشتر برای درک بیمارانی که پریشانی روان شناختی دارند.

 توانایی انجام تحقیق و گردآوری اطلاعات برای درک بیشتر روانشناسی بالینی

 مشاوره با سایر متخصصان سلامت و سازمان های بهداشتی برای بررسی اختلالات رفتاری، عاطفی و روانی شدید

مشاوره قبل از ازدواج

مشاوره قبل از ازدواج چیست ؟

مشاوره پیش از ازدواج تا چه حد می تواند به ما کمک کند ؟

چرا وجود مشاور ازدواج و مشورت با وی الزامی است ؟

همه این سوالات وقتی در ذهن افراد بوجود می آید  که در مقدمات ازدواج هستند و به انها پیشنهاد مشاوره با روانشناس و متخصصان ازدواج داده می شود .

ازدواج خوب و انتخاب همسر مناسب یکی از بزرگترین تصمیماتی می باشد که بیشتر افراد حداقل یک مرتبه ، اتخاذ می کنند . چرا که زمانی که فرد ازدواج می کند ، تمامی اهداف زندگی  ، روابط اجتماعی و خانوادگی فرد ، تحت شعاع قرار می گیرند و دستخوش تغییر می شود 

 

۳دلیل مهم برای مشاوره قبل از ازدواج :

یکی از مهمترین دلایلی که مشاوره قبل از ازدواج را مهم و الزامی کرده است ، کنترل استرس ، قبل از گرفتن تصمیم بزرگی مثل ازدواج می باشد .

مشاوره قبل از ازدواج به شما کمک می کند تا تواقعات و خواسته های خود را با یکدیگر در میان بگذارید و از شما می خواهد تا بدون هیچگونه خود سانسوری و محدودیت نظر خود را در مورد ازدواج با وی به اشتراک بگذارید .

هنگامی که مشاور نظرات و اهداف زوجین را بدون هیچگونه محدودیت می شنود ، می تواند به آن ها کمک کند تا به اهداف و خواسته های یکدیگر نزدیک بشوند و انتظارات و توقعات یکدیگر را بهتر و دقیق تر بشناسند .

۱-  تاثیر واقعی ازدواج بر آینده (رویا پردازی ممنوع )

همه افراد پیش از ازدواج یک تصویر رویایی برای خود تصور می کنند که بعد از این اتفاق هیچ مشکلی وجود ندارد و همه کار ها به اصطلاح روی غلتک می افتند .

اما واقعیت چنین نیست . مشاوره پیش از ازدواج به شما کمک می کند تا تمام برداشت های نادرست قبلی خود را دور بیندازید و با نگاهی دقیق تر و عمیق تر به ازدواج نگاه کنید .

مشاوران پیش از ازدواج به شما کمک می کنند تا با واقعیت های زشت و زیبای ازدواج روبرو شوید و بعد از درک این واقعیت ها تصمیم نهایی خود را بگیرید .

برای همین مشاور ازدواج با پرسش راجع به اهداف ازدواج و زمان رسیدن به هر کدام از این اهداف برای شما و خانواده ی جدیدتان برنامه زمانی تعیین می کنند تا به درک عمیق تری از خواسته های یکدیگر برسید .

روند مشاوره قبل از ازدواج چگونه است ؟

مشاوره قبل از ازدواج در قالب جلسات مختلف برگزار می ‌شود . در بعضی از این جلسات ، زوجین به صورت انفرادی و در سایر جلسات به صورت زوجی حضور پیدا می‌ کنند .

در این جلسات ، مشاور می کوشد تا زیر ساخت های شخصیتی زوجین را بیابد که در بعضی از موارد از تست های مختلف همچون تست mmpi و سایر تست ها استفاده می کند . این تست ‌ها به منظور آگاهی بیشتر از شخصیت طرفین انجام می‌ شود که بهتر است قبل از ازدواج و حتی دوره نامزدی انجام شود .

پس از انجام تست ، مشاور به بررسی ، تجزیه و تحلیل دقیق پاسخ این تست ها می پردازد و طرفین را از ویژگی‌ های شخصیتی همچون برونگرایی یا درونگرایی ، میزان توافق پذیری ، میزان مسولیت پذیری و … آگاه می سازد و شما را از اختلافاتی که ممکن است در آینده به وجود آید و حتی باعث طلاق زوجین میشود ، آگاه می‌سازد و راهکارهایی به شما ارائه می‌ دهد تا این اختلافات را به حداقل برسانید .

مشاوره پیش از ازدواج چند جلسه است ؟

به طور کلی مشاوره پیش از ازدواج از بروز اختلافات اساسی و جدی در آینده جلوگیری می کند و احتمال طلاق زوجین را در زندگی مشترک آینده کم می‌ کند . به همین علت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است .

مشاوره پیش از ازدواج با تعداد جلسات مختلفی برای زوجین تجویز و انجام می‌ شود . اما تعداد آن با توجه به اختلافات و ویژگی ‌های شخصیتی افراد و مشکلاتی که ممکن است در آینده دامن گیر زوجین شود بین ۵ تا ۱۰ جلسه متغیر است . البته ممکن است برخی از زوجین به جلسات بیشتری نیاز داشته باشند .

 

 

ویدئوهای این غرفه

افزودن نظر جدید

نظرات کاربران

guest
0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
https://qorfe.com/maryam-hamedi/
هشدار پلیس قضایی: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل فرمایید.
سامانه غرفه هیچ گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.