فنرسازی حمیدپور

نشانی: البرز، کرج
به مدیریت: حسن حمیدپور
تماس با ما
ساعت کاری
۹ الی ۱۷

بازدید این غرفه173,280 نفر

محصولات فنرسازی حمیدپور

فنرسازی

فنرسازی

فنر

سفارش
فنرسازی

فنرسازی

فنر

سفارش
فنرفولادی

فنرفولادی

فنر

سفارش
فنرسازی

فنرسازی

فنر

سفارش
فنرسازی

فنرسازی

فنر

سفارش
فنرسازی

فنرسازی

فنر

سفارش

فنر

سفارش

فنر

سفارش
فنرسازی

فنرسازی

فنر

سفارش
فنرسازی

فنرسازی

فنر

سفارش
12

درباره غرفه

 فنرسازی حمیدپور

 سازنده انبوهی از فنرهای فولادی و تسمه ایی با دستگاه اتوماتیک

تحویل سفارش شما در شرکت یامحل کار شما رایگان میباشد

تماس با ما:

09197227353

فنر چیست؟

 در یک تعریف کلی و ساده، هر جسمی که دارای خاصیت ارتجاعی یا کشسان باشد فنر نامیده میشود. یعنی اگر جسمی چه در فاز جامد یا مایع یا گاز پس از بارگذاری تغییر شکل دهد، و پس از برداشتن بار به حالت اولیه بازگردد فنر نام داردفنر، وسیله ای برای ذخیره سازی انرژی مکانیکی است. که معمولا آن را در تمام دستگاه ها از کالاهای مصرفی گرفته تا تجهیزات صنعتی سنگین میتوان یافت.

مهم ترین کاربردهای فنر در صنعت

فنرها در تمامی صنایع به نوعی کاربرد دارند. به همین دلیل انواع مختلفی از فنر تولید می شود تا مناسب استفاده برای صنایع و قطعات مختلف باشد.
در ادامه به برخی از کاربردهای مهم فنر میپردازیم که به شرح زیر میباشد:
فنر بندی برای خودروهایی که با شتاب نسبی زیادی حرکت می کنند به دلایل زیر ضروری میباشد:
الف: جذب ضربات چرخ که از جاده وارد می شود و کاستن انتقال آن به اتاق و سرنشینان.
ب: استهلاک ضربات چرخ ها و جلوگیری از انتقال آن ها به اتصالات و مفصل ها.
ج: فشردن دائم چرخ ها به سطح زمین و نتیجه افزایش نیروی کششی چرخ های محرک.
د: تماس چرخ های جلو با سطح جاده و تسلط راننده بر هدایت و کنترل بهتر خودرو.
وزن فنر بندی شده: وزن قسمت هایی از خودرو که روی فنرها قرار دارد را گویند.
وزن فنر بندی نشده: وزن قسمت هایی از خودرو که زیر فنرها قرار دارد.
فنر سخت شونده: فنری که با نیروی کم تغییرات طولی زیادی داشته باشد و با افزایش نیرو تغییرات طولی آن کاهش یابد فنر سخت شونده گویند این فنر در خودروهای سنگین کاربرد دارد.
فنر نرم شونده: فنری که ابتدا در مقابل بار کم دارای تغییرات طولی کم و سپس با افزایش بار دارای تغییرات طولی زیادی باشد فنر نرم شونده گویند.همانطور که ذکر شد فنر کاربرد زیادی در انواع وسایل صنعتی دارد. با توجه به متفاوت بودن موارد استفاده فنرها، شکل های متفاوتی از فنر تولید می شود که کارایی بهتری در وسایل مختلف داشته باشند. تقسیم بندی فنرها بر اساس نوع ساخت و شکل آن ها انجام می شود. بر اساس نوع ساخت، فنرها به دو دسته کلی مارپیچی و پیچشی تقسیم می شوند که با توجه به نوع کاربرد و شکل آن ها به نام فنر کششی، فنر فشاری، فنر مفتولی وغیره نیز شناخته می شوند.

فرآیند ساخت فنر

امروزه در فرآیند تولید فنر به این نکته توجه میشود که فنرها چه ویژگی‌ها و کاربردهایی دارند؛ در نتیجه تولیدکنندها، فنرها را در جنس های مختلف و مطابق مصرف آنها تولید میکند. به طور مثال جنس فنرهای استیل و فنرهای گالوانیزه که در آب مورد استفاده قرار میگیرند باید ویژگی مقاومت در برابر زنگ‌زدگی را داشته و برای لحیم کاری مناسب باشند؛ بسیار متفاوت از جنس فنرهایی است که در بخشهای مغناطیسی و اسیدی کار میکنند، که باید جنس آنها تشکیل شده از استیل 316 باشد تا کارایی خود را از دست ندهند.

 فنرهای فولادی

نوعی فنر که حاوی کرم،وانادیم،وتنگستن میباشد و در برابر حرارت مقاومت بالایی دارد و به خاطر جنس فولادهای مقاوم به کار رفته در آن به (فولاد فنر)  هم مشهور است. محتوای به کار رفته در فلز فنرهای فولادی شامل: کُرُم، نیکول و مولیبدن؛ این نوع فنرها را در برابر خوردگی مقاوم و به اصطلاح (فولادهای زنگ‌نزن) مشهور کرده است.

کاربرد فولادهای فنر

با توجه به ویژگی ها و خاصیتهای منحصر به فرد فولادهای فنر، از این نوع فولاد برای تولید فنر در وسایلی همچون: انواع آنتن، سیم موسیقی (گیتار، سنتور)، سیم پیچ، گیره‌های فنردار، سلاحهای فلزی مانند چاقو و شمشیر،  واشر، تیغ اره و سیستم تعلیق اتومبیل و انواع فنرهای دیگر ساخته میشود.

فولادهای فنر آلیاژی

ترکیب اصلی این نوع فولاد با آلیاژهای مختلف مانند آلیاژ نیکل و مس با ویژگیهای خاص خود برای ساخت فنر میباشد. این نوع فولاد هم در 9 گرید دسته بندی میشود. فولادهای فنر آلیاژی قابلیت تحمل دمای بسیار بالا، شکل پذیری بسیار عالی، مقاوم در برابر خوردگی و سایش، همچنین تحمل فشار و ضربات زیاد با بارهای شدید را دارد.
موارد استفاده از این نوع فنرهای فولادی برای ساخت فنرهای لایه‌ای تخت، فنرهای پیچشی و استوانه‌ای، ساخت رینگ و فنرهای تحت بارگذاری بالا در صنعت اتومبیل سازی، همینطور ساخت فنرهای میله‌ای تحت پیچش میباشد.

فولادهای سیلسیوم دار

دسته ای دیگر از فولادهای آلیاژی فولادهای سیلیسیوم دار تا مقدار ۲درصد هستند که به خاطر وجود موادی همچنین: 75/0 درصد سیلیسوم، 95/0 درصد منگنز، 4/0 درصد کربن با مس یا بدون مس، مولیبدن و وانادیوم خاصیت ارتجاعی بسیار بالایی و مستحکم برابر ضربهای زیاد در قیاس با فولادهای دیگر دارند.

فولادهای منگنزدار.

فولاد منگنز که از فرآیند فولاد آلیاژی با حاوی 13 درصد منگنز مقاومت بسیار زیادی در برابر ضربه و سایش دارد. در زمان تولید فولادهای منگنزدار اگر در فرآیند عملیات حرارتی قرار بگیرد، استحکام کششی این فولاد نیوتون بر میلیمتر مربع افزایش پیدا میکند. فولاد منگنزدار اگر حاوی سیلیسیوم نیز باشد استحکام کششی آن تا حدود ۱۸۵۰نیوتون بر میلیمتر مربع میرسد. فولادهای منگنزدار با محتوای 2 درصد منگنز ، 45.0 درصد کربن ، 25.1 درصد منگنز و 4.0 درصد کربن ؛ برای ساخت فنر خودروها مناسب خواهند بود.
دو نوع دیگر از فولاد منگنزدار که کاربردهای متفاوتی دارند؛ توع اول فولادی که حاوی: 38.4 درصد نیکول ، 64.15 درصد کُرُم ، 14.0 درصد کربن ، 1 درصد منگنز، 12.0 درصد مس ، 32.0 درصد سیلیسیوم و 68.2 درصد مولیبدن است که به خاطر مقاومت در برابر گرمای بسیار بالا در تولید فنر موتورهای جت استفاده میشود و نوع دوم این فولاد که حاوی: 20 درصد کربن کُرُم ، 15 درصد ولفرام ، 50 درصد کبالت ، 10 درصد نیکول و حداکثر 150 درصد کربن که در دمای 760 درجه سانتی گراد میتواند ویژگیهای خود را حفظ کند.

افزودن نظر جدید

نظرات کاربران

guest
0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
https://qorfe.com/fanarsazi-hamidpoor/
هشدار پلیس قضایی: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل فرمایید.
سامانه غرفه هیچ گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.