دکتر وثوقی متخصص پروتز و ایمپلنت و زیبایی

نشانی: البرز، کرج، خیابان بهشتی، میدان شهدا، جنب داروخانه نور، ساختمان پزشکان بهار
به مدیریت: دکتر مریم وثوقی
تماس با ما
گالری
ساعت کاری
همه روزه
10 الی 13
16 الی 21

بازدید این غرفه628,286 نفر

درباره غرفه

دکتر وثوقی متخصص پروتز و ایمپلنت و زیبایی

متخصص پروتزهای دندانی، ایمپلنت و زیبایی

پروتز دندان در کرج

پروتز دندان چیست؟

بطور کلی، هر وسیله دندانپزشکی که جایگزین دندان از دست رفته شود یا اینکه نقص دندان ها را بپوشاند، یک پروتز دندانی است. براساس این تعریف، انواع پروتز دندان عبارتست از:

  • پروتز دندانی کامل یا دندان مصنوعی (dentures)
  • پروتز دندان پارشیل (partial denture)
  • روکش دندان (تاج دندان)- (crown)
  • بریج یا پل دندانی (bridge)
  • ایمپلنت (dental implant)

در کنار روش های جایگزین دندان مانند ایمپلنت، بریج و پل دندانی، پروتز دندان متحرک، از مهمترین روش های جایگزین است که با توجه به ویژگی ها و هزینه های نسبتا پایینش، هوادارن خاص خودش را دارد. از این دستگاه های دندانپزشکی با نام دندان مصنوعی نیز یاد میشود که البته این برمیگردد به گذشته و اکنون بیشتر به آن ها پروتز می‌گویند.

متخصص پروتز در کرج

انواع پروتز دندان ثابت

کاملاً واضح است که اگر پروتز دندانی قابل جابجایی نباشد، به آن پروتز ثابت می گویند. پروتز ثابت دندانی باید یک تکیه گاه داشته باشد. بر این اساس، پروتزهای دندانی ثابت دو نوع هستند:

  1. پروتز ثابت متکی بر ایمپلنت: میتوان از یک تا تمام دندان های یک فک را با استفاده از پروتز جایگزین کرد.
  2. پروتز ثابت متکی بر دندان: شامل دو پروتز دندانی کراون و بریج است.

متخصص پروتز و ایمپلنت و زیبایی در کرج

انواع پروتز دندان متحرک

به طور کلی ما دو نوع پروتز دندان متحرک داریم:

  1. پروتز کامل
  2. پروتز پارشیل یا ناکامل

اگر همه دندان ها کشیده شده باشند، ما از پروتزهای کامل دندانی استفاده میکنیم و اگر تعدادی از دندان ها کشیده شده باشند، در کنار دندان های واقعی از پروتزهای پارشیل یا ناکامل استفاده خواهیم کرد.

پروتز کامل دندان چیست؟

خود پروتزهای کامل دندانی می توانند معمولی یا فوری باشند. یعنی در دو دسته مجزا قرار داده می شوند. پروتزهای فوری به صورت موقت استفاده می شوند و تا زمان آماده شدن پروتزهای کامل معمولی، میتوان از آن ها به عنوان جایگزین موقت دندانه. از لحظه کشیده شدن دندان ها تا حدود 12 هفته بعد، میتواند از پروتزهای موقت و فوری استفاده کرد.

بعد از اینکه پروتزهای معمولی دندان آماده شدند؛ پروتزهای فوری کنار گذاشته شده و دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرند. با توجه به اینکه طی دوره بهبودی از کشیدن دندان ها، فک، و لثه ها تمایل دارند که کوچکتر یا جمع شوند، استفاده از پروتز فوری با مشکلاتی همراه خواهد بود و باید برای تنظیمات مجدد به متخصص دندانپزشکی خود چند باری مراجعه کنید.

پروتز دندان پارشیل چیست؟

پروتز ناکامل یا پارشیل، در دسته پروتزهای دندان متحرک قرار دارد و خود از اجزای مختلفی تشکیل میشود. دندان های مصنوعی جایگزین در این پروتزها، روی یک پایه پلاستیکی همرنگ لثه ها قرار میگیرند. این مجموعه توسط یک نگهدارنده فلزی در داخل دهان قرار میگیرد و موقتا فیکس میشود. اگر میخواهید پروتز دندان ارزان داشته باشید میتوانید روی پارشیل ها حساب باز کنید.

زمانی که هنوز چند دندان طبیعی در فکین بالا و پایین وجود داشته باشند ما معمولا از این پروتزها به عنوان جایگزین سایر دندان های از دست رفته استفاده میکنیم. یک پروتز دندان ناکامل نه تنها فضای خالی ایجاد شده توسط دندان های از دست رفته را پر می کند، بلکه از تغییر موقعیت دندان دیگر جلوگیری می کند.

هزینه پروتز دندان در کرج

هزینه پروتز دندان چقدر است؟

هزینه پروتز دندان به نوع لابراتوار سازنده و هزینه های کلینیک دندانپزشکی دارد و متغیر است. اما اگر آن ها توسط یک متخصص ساخته شوند تعرفه پروتز دندان میتواند به مراتب بیشتر شود

آیا بیمه هزینه پروتز دندان را پوشش می دهد؟

بیشتر ارائه دهندگان بیمه دندانپزشکی بخشی از هزینه پروتز دندان را پوشش می دهند. با این حال ، با شرکت بیمه خود تماس بگیرید تا ببینید شرایطشان برای تحت پوشش قرار دادن پروتز شما چیه. اما با توجه به وضعیت نابسامان بیمه های کشور بهتره قیمت دندان مصنوعی را از جیب خود بپردازید زیرا هزینه های آن آنچنان بالا نیست و از عهده همه بر می آید.

پروتز دندان چگونه ساخته می‌شود؟

روند ساخت و آماده شدن دندان مصنوعی میتواند چند هفته طول بکشد و شما شاید لازم باشد چند جلسه برای اینکار به مطب دنداپزشک یا متخصص پروتز دندان خود مراجعه کنید. بر همین اساس، روند آماده سازی این دستگاه های دندانپزشکی چند مرحله خواهد بود:

  1. مرحله اول ارزیابی فک های بالا و پایین شما است. دندانپزشک موقعیت فک ها، هماهنگی و میزان فاصله بین آن ها را اندازه گیری میکند و به نوعی قالب گیری انجام میشود.
  2. بر اساس قالب گرفته شده از لثه ها و فک های شما، با کمک مواد مخصوص موم مانند و شکل پذیری مثل پلاستیک، پروتزهای دندانی ساخته میشوند.
  3. پروتز ها آماده جاگذاری و نصب میشوند.
  4. تنظیمات لازم جهت راحتی و آسایش بهتر نیز بعدها انجام میشود.

تجربه پروتز دندانی چگونه است؟

احساس و تجربه دندان های جدید ممکن است برای چند هفته کمی عجیب و غریب باشد تا اینکه عضلات گونه و همچنین زبان یاد بگیرند که چگونه با آن ها کنار بیایند. تا چند روز بعد از استفاده ممکن است لثه ها کمی تحریک شوند و تولید بزاق دهان نیز افزایش یابد. اما همه این ها تا زمانی است که شما به طور کامل به پروتزها و دندان های مصنوعی جدید خود عادت کنید.

آیا پروتز دندانی غیرطبیعی است؟

دندانسازان و دندانپزشکان متخصص در پروتز، تمام تلاش خود را میکنند که پروتزها را به عنوان جانشین شایسته ای برای دندان های  طبیعی شما بسازند. اگر نگاهی به آن ها بی اندازید خودتان متوجه می شوید که ظاهر آن ها چندان هم غیرطبیعی نیست و حتی طرح لبخند شما را هم زیباتر میکنند. 

آیا غذا خوردن با پروتز دندانی سخت است؟

  • غذا خوردن با این دندان های جدید در ابتدای امر، کمی دشوار خواهد بود. ممکن است چند هفته طول بکشد تا بتوانید به درستی و بدون مشکل با آن ها غذا بخورید. به همین دلیل شما باید تا چند هفته سعی کنید بیشتر غذاهای نرم و قطعه قطعه شده بخورید.
  • مواد غذایی را با هر دو طرف دندان های خود بجوید. بعد از مدتی میتوانید غذاهای جامد هم بخورید اما سعی کنیدکه غذاهای سفت و سخت نخورید. زیرا به لثه های شما ممکن است آسیب وارد شود.
  • و از خوردن غذاهایی که بسیار چسبناک یا سخت هستند خودداری کنید.
  • همچنین هنگام استفاده از پروتز دندان باید از جویدن آدامس خودداری کنید.
  • هنگام استفاده از پروتز به این نکته توجه کنید که نباید از مسواک استفاده کنید.

آیا هر روز و 24 ساعته باید از پروتز دندان استفاده کرد؟

دندانپزشک یا متخصص پروتز به شما نحوه استفاده از پروتز را آموزش خواهد داد و به شما خواهد گفت چه وقت باید از آن ها استفاده کنید. اما در چند روز اول بعد از آماده شدن پروتزها، شما باید همیشه حتی موقع خواب آن ها را در دهان خود تحمل کنید تا متوجه وجود مشکلات احتمالی آن ها شوید. اما بعد از اینکه متوجه شدید با آن ها راحتید میتوانید شب ها قبل از خواب پروتز را دربیاورید تا لثه ها استراحت کنند. صبح که شد مجددا میتوانید از آن ها استفاده کنید. 

چه موقع باید از چسب پروتز دندان استفاده کنم؟

چسب پروتز یا چسب دندان مصنوعی در شرایط زیر مورد استفاده قرار میگیرد:

  • برای افزایش حس رضایتمندی استفاده کننده از پروتز: چسب ها باعث افزایش پایداری، قدرت جویدن و احساس آرامش در فرد می شوند.
  • برای کمک به افرادی که با خشکی دهان به هر شکل مواجهند: دهان خشک فضای مناسبی برای پروتزها نیست و باعث ایجاد حساسیت لثه میشوند. برای مثال وقتی سرما میخورید میتوانید از این چسب ها استفاده کنید. افرادی که دارای معلولیت عصبی از جمله سکته مغزی هستند و افراد مسن نیز میتوانند از چسب دندان مصنوعی استفاده کنند.
  • برای ایجاد ثبات و امنیت بیشتر روی عضلات صورت در افرادی که نیاز به استفاده تخصیی از دندان دارند. مانند سخنرانان عمومی یا نوازندگان.

در چه مواقعی نباید چسب دندان مصنوعی استفاده کرد؟

در برخی شرایط و موارد نباید از چسب پروتز دندان استفاده کرد. برخی از این شرایط عبارتند از:

  • در افرادی که پروتز دندان ثابت گذاشته اند نباید از این چسب ها استفاده کرد.
  • اگر برای مدت طولانی است که دندانپزشک لثه ها و پروتزهای شما را ارزیابی نکرده است.
  • هنگامی نمیتوان به درستی به بهداشت دهان و دندان خود رسیدگی کرد.
  • اگر در طولانی مدت و بیش از اندازه از این چسب ها استفاده شده است.
  • هنگامی که هرگونه حساسیت شناخته شده ای در رابطه با مواد و چسب پروتز وجود داشته باشد.

چگونه باید از چسب دندان مصنوعی استفاده کرد؟

در رابطه با استفاده از این چسب ها به موارد و نکات زیر توجه کنید:

  • در ابتدا از حداقل میزان چسب استفاده کنید و اگر لازم بود چسب بیشتری استفاده کنید.
  • چسب را به صورت مساوی روی سطح پروتز بریزید.
  • همیشه چسب را روی یک پروتز کاملاً تمیز و شسته شده بمالید.
  • به یاد داشته باشید که چسب ها با یک دندان مصنوعی مناسب کار می کنند بنابراین حتما برای گرفتن پروتز به یک متخصص و کلینیک خوب مراجعه کنید.

آیا گزینه های دیگری برای جایگزینی دندان از دست رفته وجود دارد؟

پاسخ به این سوال مثبت و “بله” است. ایمپلنت ها و بریج های دندانی از بهترین و کاربردی ترین روش های جایگزین دندان هستند. هرچند که به نسبت هزینه پروتز دندان، هزینه ایمپلنت دندان بالاتر است، اما به شدت زیبا، مستحکم و مشابه دندان های طبیعی شما هستند.

از میان تمام روش های جایگزین دندان، ایمپلنت بهتر است اگر توانایی مالی آن را دارید و میخواهید برای همیشه یک دندان فوق العاده داشته باشید بهتره که ایمپلنت بکارید.

ایمپلنت دندان در کرج

ایمپلنت دندان چیست؟

برخی از افراد به هر دلیلی ممکنه دندان های خود را از دست بدهند. همان طور که در عکس بالا مشخص شده، ایمپلنت دندان یا فیکسچر در اندازه ریشه دندان آن فرد به جای ریشه از دست رفته قرار داده می‌شود. فیکسچرها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی می‌باشند. این فیکسچر ها با دقت بسیار زیادی ساخته می شوند که کاملا طبیعی به نظر برسند.

دو قسمت اصلی ایمپلنت دندان که در عکس بالا مشخص شده است، Fixture و Abutment می باشند.

قسمتی که از داخل استخوان فک قرار می‌گیرد که اصطلاحاً Fixture نامیده می‌شود و قسمتی تاجی که بالای لثه قرار می‌گیرد Abutment نامیده می شود.

روی Abutment پروتز یا روکش ایمپلنت قرار می‌گیرد. جنس پایه ایمپلنت از تیتانیوم است.

از آنجا که تیتانیوم موجود در ایمپلنت ها با استخوان فک کاملا سازگاری دارد، ایمپلنت ها باعث لغزش ، سر و صدا یا آسیب استخوانی نمی شوند.

چه افرادی می توانند دندان های خود را ایمپلنت کنند؟

در صورتی که کلیه دندان های فک جلو و یا فک عقب از بین رفته باشد.
در صورتی که یکی از دندان های جلو از بین رفته باشد و فاصله ایجاد شده از دندان های کناری آن طبیعی باشد.
در صورتی که بیش از یک دندان از بین رفته باشد و فاصله بین دندان های کناری طبیعی باشد.
درصورتی که یک یا بیش از یک دندان از انتهای هر قوس دندانی از بین رفته باشد و تنها از یک طرف، دندان طبیعی باشد.
افرادی که نمی توانند از دندان های مصنوعی استفاده کنند.
افرادی که می خواهند گفتار خود را بهبود ببخشند.
ایمپلنت دندان محدودیت سنی خاصی ندارد و هر فردی که قادر به رعایت بهداشت دهان خود باشد، می تواند دندان های خود را ایمپلنت کند.

اگر فرد به سن رشد رسیده باشد، می تواند به جای دندانی که از دست داده است، از ایمپلنت استفاده نماید.

مثلا اگر کودکی که در سن کودکی دندان دائمی خود را در اثر حادثه ای از دست داده باشد می تواند بعد از آن که به سن ۱۶ سال رسید، از ایمپلنت استفاده کند. 

چه افرادی نمی توانند دندان های خود را ایمپلنت کنند؟

  • افرادی که مبتلا به عفونت دندان یا فک هستند، ایمپلنت دندان نه تنها مشکلشان را برطرف نمی کند، بلکه ممکن است دردسرهای دیگری را هم برای آنها به وجود آورد. این افراد ابتدا باید نسبت به رفع عفونت دندان خود اقدام کنند و سپس پس از درمان عفونت دندان خود اقدام به ایمپلنت دندان خود کنند. در صورتی که فرد نسبت به این مسئله بی توجه باشد بعد از انجام ایمپلنت در صورت به وجود آمدن مشکل، ایمپلنت برداشته می شود و موجب هدر رفتن زحمت پزشک و هزینه هایی برای فرد در بر خواهد داشت.
  • افرادی که مبتلا به دیابت هستند، توجه داشته باشند که گذاشتن ایمپلنت باید با احتیاط های ویژه ای انجام گیرد. قبل از ایمپلنت دندان باید میزان قند خون فرد دیابتی  توسط پزشک بررسی شود تا اگر بیماری دیابت فرد کنترل شده باشد، برای وی ایمپلنت گذاشته شود. شانس افراد دیابتی همانند دیگر افراد عادی است و جای هیچ نگرانی نیست.

افرادی که دخانیات مصرف می کنند، بهتر است برای انجام ایمپلنت مدتی سیگار را فراموش کنند و یا حتی المقدور مقدار مصرف دخانیات خود را کاهش دهند.  لازم است که افرادی که دخانیات مصرف می کنند قبل از ایمپلنت با پزشک خود مشورت کنند.

  • افرادی که داروهای ضد انعقاد خون یا آسپرین مصرف می کند با نظر پزشک معالج خود باید ۵ تا ۷ روز قبل از انجام جراحی داروی خود را قطع کند.
  • افرادی که تحت‌ رادیوتراپی به‌خصوص در ناحیه فک و صورت بوده اند و بیمارانی که طولانی‌مدت تحت‌درمان بیس‌فسفونات بوده‌اند، نباید ایمپلنت بگذارند.
  • ایمپلنت دندان در بارداری یکی از مواردی است که پزشکان به شدت با انجام آن در دوران بارداری مخالف اند و تا حد امکان از انجام این کار در دوران بارداری پرهیز می کنند. 

مزایای ایمپلنت دندان چیست؟

  • افزایش زیبایی

با توجه به این که جای خالی دندان ها می تواند ظاهری نامناسب را به وجود آورد استفاده از ایمپلنت دندان می تواند زیبایی از دست رفته را برای شما جبران کرده و اعتماد به نفس را به شما بازگرداند.

  • سرعت بالا در کاشت

ایمپلنت دندان یکی از سریع ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته است و اگر مشکل کلی در سلامت جسمانی و استخوان های فک وجود نداشته باشد به سرعت می توان آن ها را جایگزین دندان های از دست رفته کرد.

  • طول عمر بالا

یکی از مزایا ایمپلنت دندان که آن را بین بیماران و پزشکان به روشی محبوب تبدیل کرده است طول عمر بالای آن است. طول عمر ایمپلنت ها در حدی است که اگر بهداشت دهان و دندان را به درستی رعایت کنید تا آخر عمر می تواند کارایی لازم را برای شما داشته باشد بدون این که دردسری برای شما به وجود آورد.

  • حفظ سلامتی دهان و دندان
  • ثابت بودن ایمپلنت

متخصص ایمپلنت در کرج

مراحل ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت دندان معمولاً یک جراحی سرپایی است که به صورت مرحله ای و با زمان بهبودی بین مراحل انجام می شود. روند قرار دادن ایمپلنت دندان شامل مراحل زیر می باشد:

  • معاینه فرد و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت
  • برداشتن دندان آسیب دیده ( کشیدن دندان ) در صورت نیاز
  • آماده سازی استخوان فک ( پیوند استخوان ) در صورت نیاز
  • کاشت پایه ایمپلنت
  • رشد و ترمیم استخوان
  • انتخاب رنگ و انجام قالب گیری و ارسال برای لابراتور
  • قرار دادن نهایی ایمپلنت

ایمپلنت فوری دندان یا یک روزه 

معمولا دوره درمان و مدت زمانی که طول می کشد تا بیمار به هدف خود که همان کسب سلامتی است برسد

هم برای بیمار و هم برای پزشک مهم می باشد و هر چه طول دوره درمان کوتاه تر باشه طرفداران آن روش درمانی هم بیشتر خواهد بود.

ایمپلنت دندان فوری یکی از درمان هایی است که این ویژگی را دارد و بیمار به سرعت می تواند نتیجه ی مطلوب خود را به دست آورد. در واقع ایمپلنت دندان روشی موثر برای جایگزینی دندان هایی است که به هر دلیلی از دست رفته اند.

برای این کار پایه هایی از جنس تیتانیوم را در استخوان فک جای می دهند و بعد از ثابت کردن این پایه ها تاج دندانی را بر روی آن قرار می دهند.

حال تفاوتی که بین ایمپلنت دندان فوری و ایمپلنت دندان سنتی وجود دارد این است که دوره بهبود روش فوری بسیار کمتر از روش سنتی می باشد

به طوری که می توان مدت زمان انجام آن را یک روز بیان کرد. البته ذکر این نکته ضروری می باشد که تاج قرار داده شده بر روی پایه ایمپلنت در این روش موقتی بوده و حتما باید با تاج اصلی و دائمی تعویض گردد.

روش های ایمپلنت دندان و توضیح نحوه انجام هر کدام

ایمپلنت دندان به سه روش یک مرحله ای، دو مرحله ای و دندانی انجام می پزیرد

ایمپلنت یک مرحله ای: (Non submerged)

در بعضی موارد بعد از کشیدن دندان ممکن است لثه همپوشانی کافی نداشته باشد

و پزشک مجبور شود از روش حد لثه (nonsubmerged ) استفاده نماید

به گونه ای که ایمپلنت دندانی در استخوان فک قرار داده می شود و قطعه موقتی برون فکی ایمپلنت دندانی از لثه خارج است و لثه بدور ایمپلنت دندانی در همان مرحله اول جراحی بخیه زده می شود

و نیاز به جراحی مرحله دوم و کنار زدن بافت نرم لثه نیست.

پس از ۲ ماه جهت ایمپلنت های دندانی فک پایین و ۳ ماه جهت ایمپلنت های دندانی کاشته شده در فک بالا،‌ قالبگیری جهت ساخت روکش اصلی شروع می شود.

معمولا در اغلب بیماران این روش قابل اجرا می باشد.

ایمپلنت دو مرحله ای (Submerged)

از خوبی های این نوع ایمپلنت غیر قابل دسترس بودن ایمپلنت دندانی در فضای داخل دهانی می باشد که ممکن است در معرض آلودگی های محیطی قرار بگیرند

روش انجام این ایمپلنت بدین گونه که ایمپلنت دندانی در استخوان فک دهان قرار داده می شوند و لثه روی آن بخیه زده می شود.

لذا بعد از جراحی، ایمپلنت دندانی داخل دهان قابل مشاهده نخواهد بود.

در این حالت ایمپلنت ها زیر لثه قرار دارند تا تحت هیچ نوع فشاری قرار نگیرند.

پس از حدود ۲ ماه جهت ایمپلنت های دندانی فک پایین و ۳ ماه جهت ایمپلنت های دندانی کاشته شده در فک بالا، لثه بطور محدود دوباره از محل ایمپلنت دندانی کنار زده خواهد شد.

با قرار دادن قطعه موقتی ایمپلنت دندانی که همچون پیچ است سر ایمپلنت دندانی از لثه خارج می شود

و قابل دیدن است. یک الی دو هفته جهت بهبود و ترمیم دوباره لثه به دور از قطعه ایمپلنتی که از لثه خارج شده است، مورد نیاز است.

درمرحله بعدی قالبگیری جهت ساخت روکش متصل به ایمپلنت دندانی انجام می شود.

به منظور حفظ ظاهر زیبایی بیمار معمولا در صورت نیاز یک پروتز موقت دندان متحرک که شب ها باید از دهان خارج شود به بیمار ارائه می شود.

در این روش زیبایی بیشتر تامین شده و پروتز ساخته شده نهایی در زیر لثه قرار خواهد گرفت.

ایمپلنت Immediate Loading

در این روش ایمپلنت همزمان با جراحی قرار دادن ایمپلنت دندانی، تاج آن نیز ساخته و روی ایمپلنت دندانی قرار داده می شود.

این روش بیشتر برای دندان های جلو کاربرد دارد تا بیمار در فاصله ی ۲ – ۳ ماه دوره ی ترمیم، بدون دندان نباشد

البته نکته مهمی که باید آن را بگوییم این است که این تاج به صورت موقت است

و دندان اصلی در مراحل بعد تحویل بیمار داده می شود.

حسن این روش این است که در یک جلسه هم جراحی خارج کردن دندان و یا ریشه انجام میگیرد

و هم در صورت لزوم استخوان ناحیه ترمیم می شود.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

پس از انجام ایمپلنت تا ۱ روز از مسواک زدن پرهیز شود.
تا ۸ ساعت بعد از انجام ایمپلنت از شستن دهان خودداری شود.
بعد از ایمپلنت تا ۳ روز از کشیدن سیگار، نوشیدن چای و قهوه خودداری شود.
استفاده از موار مخدر و مشروبات الکلی باعث می شود که ایمپلنت به صورت کامل موفقیت آمیز نباشد.
بعد از ایمپلنت از نخ دندان و خمیر دندان های مخصوص ایمپلنت استفاده شود.
نوشیدن آب پس از انجام ایپلنت امکان پذیر است ولی در مورد خوردن باید بعد از اتمام بی حسی انجام بپذیرد.
از نوشیدن مایعات با نی خودداری شود(حداقل دو هفته).
از نوشیدن مایعات و غذاهای گرم خودداری شود.

ایمپلنت دندان در دوران بارداری

با توجه به تحقیقات انجام شده، ایمپلنت دندان در دوران بارداری ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی شود.

در حقیقت، در دوران بارداری، سطح هورمون‌های بدن بالا می‌رود که ممکن است باعث افزایش خطر عفونت و عوارض ناخواسته شود.

علاوه بر این، در دوران بارداری، ایجاد فشار بر روی بدن مادر نیز ممکن است به ایمپلنت دندان آسیب برساند.

بنابراین، بهتر است ایمپلنت دندان را در دوران بارداری به تعویق بیاندازید.

به دلیل اینکه بدن در این دوران برای مقابله با استرس و فشار‌های زیادی که به علت بارداری وجود دارد، حساسیت بیشتری نسبت به عفونت‌ها و مشکلات دندانی دارد.

اما در صورت لزوم برای انجام عمل تعیین شده، بهتر است با پزشک خود مشورت شود.

در نهایت، مراقبت دقیق و دوره‌ای از دندان‌های خود در دوران بارداری بسیار مهم است و با پیروی از روش‌های بهداشت دهان و دندان، می‌توان مشکلات دندانی را کنترل کرد.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

ایمپلنت دیجیتال یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین فناوری‌های پزشکی است که برای جایگزینی سلول‌ها یا بافت‌های از دست رفته در بدن انسان استفاده می‌شه.

این ایمپلنت‌ها، معمولاً شامل سیستم‌های الکترونیکی پیشرفته‌ای هستند که به شکل مستقیم با بافت بدن ادغام می‌شوند

و قابلیت کنترل و مدیریت را به کاربران ارائه می‌دهند.

این تکنولوژی نیز در زمینه دندان‌پزشکی به کار می‌رود و به عنوان ایمپلنت دندان دیجیتالی شناخته می‌شود.

این ایمپلنت‌ها شامل یک قطعه الکترونیکی کوچک و یک برنامه کامپیوتری هستند که به شکل مستقیم با فک و دندان ادغام می‌شوند

و به کاربر اجازه می‌دهند تا دندان‌های خود را با استفاده از تکنولوژی دیجیتالی کنترل کنند.

از جمله استفاده‌هایی که ایمپلنت دندان دیجیتالی می‌تواند داشته باشد، می‌توان به جایگزینی دندان‌های گم شده، کنترل وضعیت دندان‌های بیماران با اختلالات دندانی و نیز پیشگیری از ایجاد مشکلات دندانی در آینده اشاره کرد.

با استفاده از این تکنولوژی، پزشکان و دندان‌پزشکان می‌توانند با دقت بیشتری به بررسی و درمان مشکلات دندانی بپردازند و به بیماران خود خدمات بهتری ارائه دهند.

هزینه ایمپلنت دندان در کرج

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟

هزینه و قیمت ایمپلنت دندان بستگی به شرایط دندانی فرد دارد این قیمت بعد از ویزیت توسط متخصص ایمپلنت مشخص میشه.

عوامل بسیاری وجود دارد که قیمت ایمپلنت دندان را تعیین می کند. از جمله عواملی که می توان به آن اشاره کرد :

توسط پزشک متخصص انجام می شود یا عمومی.
نیاز به پیوند استخوان دارد یا نه.
نیاز به سینونس لیفت (بالا بردن سینوس)
برند ایمپلنت

انواع ایمپلنت دندان

ایمپلنت ریشه‌ای شکل

این نوع ایمپلنت رایج ترین نوع کاشت ایمپلنت می باشد که تمامی افراد می توانند این نوع ایمپلنت را بکارند.

یه ایمپلنت ریشه‌ای شکل یا اصطلاحا درون استخوانی یا درون ریشه ای نیز نامیده می شوند، به این معنی که این نوع در استخوان قرار می گیرند.

این مدل شبیه پیچ ضخیم یا مخروط است و دارای پهنا و طول متفاوت است.

برای آن که این نوع ایمپلنت با موفقیت کار گذاشته شود، نیاز به ایجاد عمق و عرض کافی در استخوان برای فراهم کردن پایه مطمئن برای آن است.

دندانپزشک شما درباره نوع  مناسب برای استفاده بر اساس کیفیت استخوان فک و نوع روکش دندان، پل یا دندان مصنوعی که قرار است بر روی آن قرار بگیرد تصمیم گیری خواهد کرد.

ایمپلنت چارچوب راموس

 این نوع یمپلنت را در صورتی می توان استفاده کرد که استخوان فک پایین برای استفاده از ایمپلنت دندان ریشه ای شکل بسیار نازک باشد یا این قصد را داشته باشید که از ایمپلنت ساب پریواستیل استفاده کنید.

این مدل دارای چارچوب راموس در گوشه عقب استخوان فک در دهان (یعنی نزدیک دندان عقل) و نزدیک چانه قرار خواهد گرفت. هنگامی که در آن بخش گذاشته شد و بافت اطراف آن ترمیم شود، یک میله فلزی نازک در اطراف بالای لثه قابل دیدن خواهد بود.

دندان های مصنوعی در ادامه به صورتی ساخته می شوند که متناسب با این میله باشند. این نوع ایمپلنت از شکستگی فک جلوگیری می کند.

انواع ایمپلنت ها چه تفاوت هایی با هم دارند؟

ایمپلنت های مختلف با توجه به کشور سازنده آنها دارای قیمت های متفاوتی هستند.

علاوه بر کشور سازنده ایمپلنت که به انتخاب بیمار است. مواردی همچون پشتیبانی و گارانتی کشور سازنده آن، میزان استخوان در دسترس، میزان سختی استخوان انواع پیچ دارو بدون پیچ ایمپلنت انتخاب می شوند.

دندانپزشکی چیست؟

دندانپزشکی یا (Dentistry)، شاخه ای از علوم پزشکی است که شامل مطالعه، تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری‌ها، اختلالات و مشکلات حفره دهان، دندان و همچنین مخاط دهان، ساختارها و بافتهای مجاور و مرتبط با دندان (به ویژه در ناحیه فک و صورت) می شود.

گرچه در وهله اول تمرکز این رشته عموماً روی دندان است، اما رشته دندانپزشکی محدود به دندان نیست بلکه بخش هایی از جمجمه و صورت از جمله مفصل گیجگاهی فکی و سایر ساختارهای پشتیبانی کننده، عضلانی، لنفاوی، عصبی، عروقی و تشریحی فک و صورت را نیز شامل می شود.

دندانپزشک عمومی کیست؟

رشته دندانپزشکی شامل زیرشاخه های زیادی است ولی دندانپزشکان ابتدا دوره عمومی دندانپزشکی را می گذرانند

و پس از شرکت در آزمون تخصصی میتوانند رشته های تخصصی دیگری مانند ارتودنسی، دندان و … را پشت سر بگذارند.

به کسانی که مدرک پایه ای و عمومی دندانپزشکی را دارند دندانپزشک عمومی گفته می‌شود.

حدود 70 درصد دندانپزشکان تنها یک دندانپزشک عمومی هستند

درصد کمی از دندانپزشکان تخصص دریافت می کنند. در حقیقت، حداقل در کشوری مانند آمریکا تقریباً 79٪ از کل دندانپزشکان را دندانپزشکان عمومی تشکیل می دهند.

این دندان پزشکان تقریبا تمام روش های دندانپزشکی (به جز روش های پیشرفته دندانپزشکی که نیاز به آموزش، دریافت مدرک تخصصی دارند را انجام دهند.

دندانپزشکان عمومی در خط مقدم اقدامات تشخیصی و پیشگیری برای عموم مردم خدمت می کنند.

این دندانپزشکان می توانند مراحل اولیه بیماری های دهان و دندان را تشخیص داده و بیماری را قبل از پیشرفت درمان کنند. یک دندانپزشک عمومی همچنین تمام تلاش خود را می کند که در نقش یک پیشگیرنده ظاهر شود

و با ارائه آموزش های لازم به بیماران و مردم مانع از بروز مشکلاتی همچون پوسیدگی دندان و سایر مشکلات رایج دیگر در آینده شود.

در واقع دندانپزشکان عمومی بیشتر بر روی مساله درمان به موقع و پیشگیری تمرکز دارند.

به طور کلی این دندانپزشکان اقدامات و پروسه های زیر را در مطب های خود برای بیماران انجام می دهند:

  • انجام معاینات دندانپزشکی اولیه (شامل تشخیص سرطان اولیه، موارد اورژانسی، چکاپ های دوره ای، معاینات پریودنتال یا لثه ای، معاینات دهان)
  • تصویربرداری از دهان، فک و دندان با اشعه ایکس
  • تصاویر اختصاصی دندانپزشکی
  • اسکن دیجیتال
  • ترسیم نمودار درمانی مورد نیاز بیمار و ارجاع او به متخصصان دیگر (در صورت نیاز)
  • پر کردن دندان با باندینگ دندان
  • نصب انواع روکش دندان شامل روکش تمام سرامیک، فلز سرامیک، زیرکونیا و …
  • نصب پل دندانپزشکی
  • انجام جراحی لثه
  • کاشت ایمپلنت دندان
  • کشیدن دندان
  • پیوند استخوان
  • درمان سندروم TMD (اختلال مفصل گیجگاهی فکی) یا TMJ (مفصل گیجگاهی فکی)
  • تجویز گارد دهان و دندان
  • درمان غیر مستقیم جهت صاف کردن دندان ها (روش های غیر ارتودنسی)
  • سفید کردن دنان ها در فرآیند بلیچینگ دندان
  • اتصال سیلانت برای جلوگیری از پوسیدگی دندان در کودکان و بزرگسالان
  • درمان بوتاکس برای مقابله با میگرن، TMJ
  • تجویز یا در نظر گرفتن انواع پروتز دندان شامل دندان مصنوعی
  • عصب کشی دندان
  • ترمیمی و بیلداپ دندان
  • پرکردگی موقت دندان
  • کمک به درمان دندان قروچه
  • نصب انواع ونیر دندان (شامل لمینت دندان، ونیر کامپوزیت و ….)

سایر وظایف دندانپزشک عمومی

  • آموزش نحوه مراقبت از دهان و دندان
  • بررسی و تشخیص بیماران از طریق نظارت های معمول و ابزارهایی مانند دستگاه های اشعه ایکس
  • مشورت با بیماران در مورد گزینه های درمانی
  • اجرای درمان بالینی از شرایط دهان و دندان مانند بیماری لثه و پوسیدگی دندان
  • مدیریت و آموزش سایر کارکنان دندانپزشکی یا مدیران دندانپزشکی
  • تجهیزات خرید و نگهداری موجودی تجهیزات در صورت نیاز
  • به روز کردن تکنولوژی جدید و محصولات جدید که می تواند شرایط بیمار را بهبود بخشد یا درمان کند
  • حفظ محیط بهداشتی برای مراقبت و معاینه بیمار

آیا دندانپزشکان عمومی می توانند روش های تخصصی دندانپزشکی را انجام دهند؟

به جز پروسه های رایجی که در بالا نام برده شد، این دندانپزشکان میتوانند روش های پیشرفته تر دندانپزشکی را انجام دهند.

اما از آنجا که متخصصان دندانپزشکی چند سال بیشتر از دندانپزشکان عمومی تحصیل کرده اند، بهتر است که برای انجام روش های تحصصی دندانپزشکی مانند ارتودنسی دندان، نصب ایمپلنت دندان، مشکلات پیشرفته لثه و … تنها به متخصصان واجد شرایط اعتماد کرد.

در ادامه با مهمترین تخصص های دندانپزشکی آشنا خواهید شد.

متخصص ارتودنسی دندان

متخصص ارتودنسی چند سال اضافه در دانشگاه و محیط های درمانی تحصیل میکند و با رفع ناهماهنگی ها و عدم تراز دندان ها و فک ها با هم میپردازد.

این متخصص از دستگاه های متنوعی (ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک، ارتودنسی نامرئی و مرئی) برای صاف کردن و اصلاح مشکلات دندانی استفاده میکند.

مشکلاتی که این متخصص میتواند با قدرت و مهارت بالا برطرف کند عبارتند از:

  • کج بودن دندان ها
  • فاصله بین دندان ها
  • جلوزدگی یا عقب زدگی فک ها
  • ازدحام و شلوغی دندان ها
  • کوچک بودن فک
  • انواع مال اکلوژن ها

این متخصص همچنین با انجام رمان ارتودنسی 2 مرحله ای در سنین پایین از بروز مشکلات ناهماهنگی دندان ها جلوگیری میکند و هزینه ارتودنسی احتمالی در آینده را کاهش می دهد.

بهترین متخصص دندانپزشک در کرج

متخصص ترمیمی و زیبایی دندان

ممکن است که یک دندانپزک عمومی بتواند بخشی از وظایف این متخصص را انجام دهد

اما ترمیم و اصلاح طرح لبخند به صورت تخصصی تنها از یک متخصص ترمیمی و زیبایی دندان بر می آید.

این متخصص برای بهبود طرح لبخند اقدامات زیر را برای بیماران خود انجام می دهد.

  • نصب روکش دندان
  • نصب ونیر دندان شامل لمینت دندان
  • ترمیم تخصصی دندان با انواع مواد پر کننده
  • اینله و انله
  • بلیچینگ دندان
  • افزایش طول تاج
  • عمل زیبایی لثه
  • و …

قیمت دندانپزشکی در کرج

متخصص اندودنتیست

ناحیه ای که این متخصص به صورت تخصصی به درمان و یا مدیرت آن می پردازد پالپ دندان یا بافت نرم دندان است.

این بخش شامل عروق خونی و عصبی است. متخصصان اندو به صورت تخصصی به درمان ریشه و عصب کشی می پردازند و دندان ها را همچنان به قوت در داخل دهان حفظ می کنند.

دندانپزشک متخصص در کرج

سایر متخصصین دندانپزشکی

سایر متخصصانی که بهتر است به جای یک دندانپزشک عمومی به آن ها مراجعه کرد عبارتند از:

  • متخصص دندانپزشکی اطفال
  • متخصص بیماری های لثه
  • متخصص رادیولوژی فک و صرت
  • پاتولوژِست دهان فک و صورت
  • جراح فک و صورت
  • متخصص پروتز و ایمپلنت های دندانی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 دکتر وثوقی متخصص پروتز و ایمپلنت و زیبایی، دکتر وثوقی متخصص پروتز و ایمپلنت و زیبایی در کرج، دکتر وثوقی، دکتر وثوقی در کرج، ایمپلنت دندان، ایمپلنت دندان در کرج، بهترین متخصص دندانپزشک در کرج، بهترین متخصص دندانپزشک، متخصص دندانپزشک، متخصص دندانپزشک در کرج، پروتز دندان، پروتز دندان در کرج، دندانپزشک، دندانپزشک در کرج، دنداپزشک متخصص، دندانپزشک متخصص در کرج، قیمت دندانپزشکی در کرج، قیمت دندانپزشکی، متخصص ایمپلنت، متخصص ایمپلنت در کرج، متخصص پروتز، متخصص پروتز در کرج، متخصص پروتز و ایمپلنت و زیبایی، متخصص پروتز و ایمپلنت و زیبایی در کرج، هزینه ایمپلنت، هزینه ایمپلنت در کرج، هزینه پروتز، هزینه پروتز در کرج

افزودن نظر جدید

نظرات کاربران

guest
0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
https://qorfe.com/dr-vossoghi-motekhasses-zibaei-karaj/
هشدار پلیس قضایی: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل فرمایید.
سامانه غرفه هیچ گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.